Frukostbullar.

Imorse bakade jag frukostbullar. Så här gick det till!
Blanda 2 dl havregryn, 5 dl siktat dinkelmjöl, 1 dl krossade linfrön, 1 dl strimlade torkade aprikoser, 1 dl grovhackade mandlar (eller annan nöt), 2 tsk bikarbonat och 1 tsk salt. 
Sen så häller man i 4 dl filmjölk och en halv dl flytande honung.
Nu ska man klicka ut smeten på bakpappersklädda plåtar och sedan grädda i mitten av ugnen i cirkus tio minuter. 225 grader ungefär.  
Klart! Äts som bäst med smör och utan pålägg. Idag kan man förresten hitta mitt namn i Västerås Tidning lite varstans om man letar noga. Kul, tycker jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0