Studentklänningen.

 
Jag har fått hem min studentklänning nu och i veckan provade vi studentmössor i skolan och jag kan fortfarande inte ta in att det händer på riktigt. 
 
 

Säg ba nej.

 
Vi har jobbat lite med kampanjer i skolan och i min arbetsgrupp bestämde vi oss för att försöka göra något åt Pulverstadsryktet genom en liten anti-drogkampanj i form av en film. Här är den. Ganska ball om jag får säga det själv.  
 
 

Framtiden.

 
Ibland målar jag också. Här är framtiden. Ganska uppenbart om man tänker efter.
 
Haha, fuck jag är för djup för mitt eget bästa...
 
 
 

08.16

 
Sover så jävla dåligt nuförtiden och nu har jag tappat struktur och balans och allt är i oordning och jag är ett vrak som hasar runt med matta ögon och dålig hy och imorgon åker jag till London och jag tror att jag behöver den här resan mer än vad jag någonsin behövt någonting.   
 

Londonpeppen.

 
Londonpeppen. Som vi har längtat. Väskan börjar fyllas, pengarna är växlade, resedagboken är framtagen och imorgon kan vi säga inatt åker vi. Jag har skrivit ut de första styckena ur min roman som ska läsas upp för första gången i staden där den utspelas. Är man nervös eller.  
 
 

Det sägs att hjärtat dör när man växer upp.

 
Idag, kompisar, kan man hitta en novell som jag har skrivit på Devotes förstasida! IN OCH LÄS.
 
Det sägs att hjärtat dör när man växer upp
 
 

Torsdag.

 
Träffade Isabelle häromdagen. Himla bra tjej och himla grym fotograf. Ni hittar hennes blogg här.
 

Tisdag.

 
Det är tisdag. Det är citat-dags. Det är en vecka kvar tills jag är i London.
 
 

Ladies Night.

 
I fredags blev det av spontana anledningar som så att jag och tre vänner fick jobba på premiären av Ladies Night. Strax innan showen skulle börja befann vi oss i Loungen som då var relativt tom och helt plötsligt spottar jag denna kvinna ungefär tre meter ifrån mig. Alltså, Camilla Läckberg har varit och är en utav mina största idoler (topp-tre tillsammans med J.K Rowling och Astrid Lindgren) sen jag-vet-inte-hur-länge och när jag nu insåg att shit vi står i samma rum så klev en aningen...starstrucked version av mig själv fram. Men jag lyckades iallafall få fram att jag tycker jättemycket om hennes böcker, att jag också vill skriva "när jag blir stor" samt fråga ifall jag fick ta en bild med henne. Mellan de stunder jag mest bara stod och tittade på henne och typ... log ganska brett med lätt uppspärrade ögon.
 
När jag tillslut hade önskat henne en trevlig kväll så vände vi om och gick/sprang in bakom scenen där vi hade våra saker. Jag var så euforisk att jag fullkomligt struntade i att man kunde se min bh på den bild som omedelbart laddades upp på instagram (har photoshopat denna till en något mer barnvänlig version) och de andra skrattade så de grät åt den nu mentalt 7-åriga Jonna som inte visste vart hon skulle ta vägen. Det var nästan så att vi missade att hela Ladies Night-ensemblen med Eric Saade i spetsen följt av Tommy Nilsson, Andreas Lundstedt, David Lindgren, Patrik Isaksson, Thomas Järvheden och Style gick förbi och tittade aningen undrande åt vårt håll.
 
  

Helgen.

 
Nu i helgen spelades det ju som sagt in diverse scener till en skoluppgift i form av en musikvideo. Fy vad jag älskar den filmkursen alltså. Allt känns bara så rätt/roligt/spännande/givande/allmänt asbra. Jag samlade ihop mina sibs och regisserde dem både till det ena och det andra. Som att till exempel hoppa i Mälaren med kläderna på. Fortfarande mycket nöjd över den bedriften.
 

Fem stycken klädval en onsdag som denna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag lämnat över en porträttbild till brudparet. Hälsat på Emma som praktiserar på Glitter för inköp av födelsedagspresent till mami som fyller år idag! Har också hunnit med att hämta upp några filmfiler till en Gathering-grej samt *drum roll* TAGIT HÅL I ÖRONEN. Råkade liksom köpa med mig ett par åh-så-fina örhängen av Emma som vi tänkte att jag kunde ha i London om två veckor men kom ju sedan på att läkeörhängena måste ju sitta i i minst sex... Ringde Johanna aka Wingman om mitt dilemma som sa: "Men ska vi inte ta det ändå? Jag är på väg ner på stan nu. Kommer snart!"  
 

Så. Nu är det gjort. 
 

Madelene & Henrik.

 
 
Agerade bröllopsfotograf i augusti. Så fint det här med kärlek är ibland. 
 
 

Fanny 18 år.

 
Igår fyllde min fina fina vän 18 år. Vi körde på överraskningsmiddag (på superroligt initiativ av hennes pappa och styvmamma), förfest och ett stycke krogendebut. I över en månads tid har vi runt omkring henne fått hålla masken efter det att hon fått ett brev av okänd avsändare där det stod att hon absolut inte fick boka in något den här helgen. Och herresatan vad bra vi har varit, hon hade verkligen inte en aning... Aldrig sett en så förvirrad blick som när hon öppnade ögonen och möttes av JA MÅ HON LEVA - sång av oss, fullt festfixade, runt ett dukat bord med massor av levande ljus. 
 
Grattis igen, Fannygumman. Hade tänkt skriva något långt och fint till dig men hittade liksom inte tillräckligt starka ord.
 
 

Balconette.

 
Sen så har vi ju det här med att ni egentligen inte har och göra med vad jag bär för underkläder men HERREGUD vilket kap en gjorde när jag fyndade dessa snyggisar för bara 50 spänn styck?!?!
 

Va kvar - Veronica Maggio

 
Vad mycket fint jag fått höra om texten nedan! Verkligen svinroligt att vissa utav er vågat lämna några fina ord både här och på andra forum. Kramis<3 Vill dock belysa en grej. Om man nu skulle vara tjock, orakad och gillar att skrika så är ju det självklart HELT OK, ville bara få fram att inte alla som kallar sig feminister är just så eller på något annat speciellt vis utan lite olika precis så som mänskligheten är i övrigt.  
 
Annars då? I helgen skall det spelas in en musikvideo (u gotta love JB och dess skoluppgifter) och det ska bli typ skitkul. 
 

Tre dagdrömmar.

Jag vet inte vad som händer med mig under den här årstiden men jag blir helt lyckorusig av att bara titta på alla färger som sprakar och brinner utomhus! Dagdrömmer som satan och jag kände att det måste få komma ut i någon form och denna gång blev det så här. Sen kanske det blir en novell eller två, man vet ju aldrig.
 
 
Vi åker till London snart, jag, Emma, Johanna och Michis, och vi längtar på riktigt som dårar. Dessutom lyssnar jag ovanligt mycket på James Arthur och Gavin DeGraw. Detta har resulterat i dagdrömmar om ett eget musikcafé i just London. Fatta bra? 
 
 
Alltså vill bara flytta ut i ett slitet kråkslott mitt i ingenstans och isolera mig i x antal veckor och bara skriva skriva skriva skriva skriva skriva. 
 
 
Hur det än blir när jag flyttar till mitt första egna hem så är ett utav kraven att få ha en egen kreativ yta med plats för allt vad kreativitet är för något. Ett bra skrivbord, en bra stol, ett tangentbord och en skärm kommer vara obligatriska inslag men även bordsyta för anteckningsböcker och annat krams som blir till under skriva-bok-processen skulle vara fint att ha. Sedan vill jag ha skålar fyllda med penslar, tomma canvasdukar och stora högtalare för braiga spellistor också. Då skulle jag nog vara nöjd. 
 

Första helgen i oktober.

 
Fredagen bjöd på pizzamiddag på mitt golv följt av förande och sedan en väldigt väldigt bra utgång. Klockan fyra imorse trippade jag hem i strumpor från busshållsplatsen. 
 
Idag, däremot, har det varit en dag med väldigt väldigt långa arbetstimmar.  
 

Ginger & Rosa

 
 
 
Vet inte hur många gånger jag har sett den här trailern nu. Är helt blown away. Känne mycket starkt att detta är något jag kommer älska. 
 
Har jag förresten sagt att jag älskar att kolla på trailers? För det gör jag. 
 
 
 

Hösttider.

 
Ska jag säga varför denna dag blev så bra?
 
Jag var ledig och fick vid lunch ett sms från Fanny som föreslog kvalitetstid. Vi gick och köpte små yoghurtkoppar, scones och varsin stor chai latte och tog oss upp till Djäkneberget där vi slog oss ned i det lilla lusthuset. Sedan satt vi där i två timmar och pratade om allt. Bäst.  
 
 

Det är dags för en förändring.

Hallihallå och glad onsdag på er. Jag sitter hemma och har skrivardag men det hör egentligen inte hit för nu skulle jag vilja att ni ägnade några minuter åt en sak som jag kom över igår. 
 
Först vill jag att ni läser DET HÄR.
 
och när ni har gjort det
 
Så vill jag att ni ser DEN HÄR.
 
Det är dags för en förändring nu.
 
Puss puss
 
 

Den fulländade friheten.

 
 

RSS 2.0