Plus & Minus.

 
Plus: Då var sommaren officiellt över och hösten härmed invigd. Peppar sönder!!! Älskar denna årstid. Nu är det äntligen dags för mörka kvällar, stora tekoppar, stickade tröjor, långa skrivtimmar, burriga halsdukar, saftiga apelsiner och regnsmatter mot rutan. Bilderna kommer från min pinterest som ni kan hitta HÄR och om ni vill ha mer höstpepp kan ni läsa Sandra Beijers älska-hösten-lista HÄR.
 
Igår var jag och Johanna i Stockholm och jag köpte på riktigt världens snyggaste kappa (jag vet, en till) samt en extremt fin och gos och dyr kofta som jag tror att jag vill begravas i.   
 
Minus: Sitter just nu på mitt rum och konstaterar att idag är det ingen bra dag. Idag är jag alldeles för tankspridd för att orka med mig själv. Jag hatar att jag alltid måste analysera, grubbla, älta och fullkomligt tänka sönder min hjärna över minsta lilla sak. Idag har jag till exempel kommit fram till att jag är ful, att alla är jobbiga och att jag aldrig kommer lyckas med något av det jag vill.     
 
Om allt hade fått vara som man önskar så hade jag suttit på tåget mot Hogwarts just nu (den 1 september klockan 11.00 varje år avgår tåget från plattform 9 3/4, hur nördig är man inte?) för att påbörja mitt sista läsår. Men inte ska väl jag. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0