Det enda viktiga i en bok är den betydelse den har för dig.

Har en del böcker på g som ska till att bli lästa snart. Har snöat in på Sylvia Plath efter att ha sett filmen om henne (den med Gwyneth Paltrow) så var helt enkelt tvungen att låna en av hennes alster. Har dock svårt för poesi på det här sättet. Anser att den typen av skrivande är mer stimulerande för konstnären än själva lektören. 
 
Jag fick ett presentkort på Akademibokhandeln och köpte Camilla Läckbergs jubileumsutgåva. Fyra noveller, en djupgående intervju och en "Skriva deckare"-skola. Intressant, om man nu får säga så här, är att jag faktiskt kan tycka att några av mina grejer är bättre än hennes i detta fall. I julklapp kom även vegetariska kokböcker som ju är väldigt tacksamt att ta emot. 
 
Och sist men inte minst Under det rosa täcket av Nina Björk som jag fick av min mosters man. Har inte hunnit så långt än men ser verkligen fram emot denna läsupplevelse.
 
Av förklarliga själ. 
 
Några veckor innan jul fick jag för mig att köpa en julklapp till mig själv. Så jag tänkte att nu jävlar ska jag vara kulturell och gick och köpte en novell av Karin Boye. Den sög. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Popkungen

Jättefin blogg!

2014-02-13 @ 10:24:33
URL: http://www.popkungen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0