Snapchat

Jag har noterat att det varit en ganska allvarsam ton här ett tag. Det är ju bra på sitt sätt. Mycket viktigheter som kommit ut, osv. Men nu är det ju inte bara "skriva roman/dricka rödvin/vem-är-jag-ångest/Lykke Li" i Fyhrs liv. Särskilt inte när en vän nyligen nådde 10 000 (!) följare på Twitter där hon dagligen får utlopp för sitt fullkomligt briljanta sinne för humor. Inte heller när en annan får för sig att rapportera regelbundet under sitt sexualkunskapspluggande tills klockan slår tre på morgonen. Då har man ganska kul emellanåt.
 
Sen så har vi ju det här fenomenet Snapchat. Där bilder visas i x antal sekunder och sedan "försvinner". Läste dock för någon dag sedan att bilderna självklart lagras någonstans där ute i världen och att vem som helst kan hitta det lagret om så önskas. 
 
I ärlighetens namn så tror jag inte att man vill hitta det lagret. 
 
Men ja, detta används ju då titt som tätt och ibland är ju saker så absurda/knäppa/kuliga/läskiga/osnygga att de bara måste sparas. För det går ju, om man är tillräckligt snabb. Utan att behöva hitta något lager. 
 
Johanna och Emma, förlåt mig.
 
1. Detta var då en kväll/natt när Emma skulle ut. Hyfsat sent får jag denna och känner väl typ att okej bra happi for you, ha en bra kväll, etc.
2. Vaknar upp dagen efter och öppnar denna.
 
1. Sexualkunskapen då. Emma såklart. Hon tyckte det var viktigt att jag fick veta. Alltså den snapkonversationen... Skrattade. Så. Jag. Grät. 
2. Det här är ganska längesen. Fick en ärlig skymt av hur hon skulle ha sett ut alá plasticfantastic i manlig version med ett ganska så "jag-vet-inte-vart-eller-vem-jag-är" - aktigt face. 
 
1. Julafton! Johanna börjar blöda näsblod! Och måste snapa!
2. Icke heller att förglömma den viktiga "allt-är-under-kontroll" - bilden strax efteråt med en blick som säger "what-the-fuck-did-just-happend?".
 
1. Detta var idag. Just a regular thursday.
2. Och så avslutar vi med en klassiker! Johanna på bussen hem en fredagsnatt i oktober. Det blev ett antal snaps under den bussresan. Jag screena varenda en :) För att självklart kunna slänga upp på närmsta sociala medium :) Nejdå, jag frågade faktiskt först. Detta var svaret. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0