Tre lyxpizzor.

Jag och min moster experimenterade lite med frukt och pizzadeg för ett tag sedan och upptäckte att det blev en väldigt rolig kombination. Så här blev det!
 
 
Pizza no.1
Päron/chevré/valnöt/honung
 
Kavla ut pizzadegen tunttunttunt och lägg sedan på ett tunt lager av tomatsås. Lägg sedan på tunnaskivor av päron, bitar av chevréost och valnötter. Ringla sedan lite honung över kalaset.
 
Pizza no.2
Mascarpone/jordgubb/myntablad/flingsalt
 
Kavla ut pizzadegen som ovan. Bre sedan på ett tjockt lager av mascarponen och lägg sedan dit skivade jordgubbar och hela myntablad. Toppa med flingsalt när pizzan är gräddad.
 
Pizza no.3
Brie/jordgubb/myntablad/flingsalt
 
Byt ut marcasponen mot brie. Annars gör som Pizza no.2.
 
In i ugnen cirka 5-7 minuter! Pizza no.1 var helt klart min favorit men alla blev så himla goda att det nästan inte är sant. Recept två och tre kan man förresten hitta i nya ELLE.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0